Voittokulku jatkuu
24.7.2020 11:32 Uutiset / Miehet

Voittajat!

Voittokulku jatkoi eilisessä kotipelissä, kun EPS/Reservi kaatui tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 2-0

Lähtökohtaisesti odotinkin EPS;n joukkueelta paljon, eikä eilen totisesti helpolla päästykkään. EPS surffailee jonkinnäköisellä jalkapallon aallonharjalla, ja sillä on edustuksen lisäksi ainakin 3 aikuisjoukkuetta piirin sarjoissa. Reservi on tiukassa yhteistyössä edustuksen kanssa, ja voikin olettaa että sen pelaajiston on tarkoitus kolkutella edustuksen ovia ja tarjota rotaatiota ja peliaikaa tarpeen vaatiessa.

Vastassa siis oli kovakuntoinen ja hyvin valmennettu porukka. EBK aloitti vahvasti ja loi muutaman maalipaikan mistä palloa ei saatu sisään. Tämän jälkeen peli aaltoili; EBK piti palloa enemmän mutta hyvin puolustava vastustaja esti varsinaisille paikoille pääsyn ja iski nopeiden suunnanmuutosten kautta vastaan. Nopea kärkipelaaja kiusasi hyvillä juoksuillaan linjaa, ja joukkue loi ylivoimia laitapakkeja vastaan.

Avausmaaliveikkauksessa voittoponi oli jälleen Fatos Syla. Krenar voitti kaksinkamppailussa korkean pallon jonka Arber siirsi nopeasti Fatosille, jonka tarkka laukaus painui alakulmaan. Kuuden avausmaalia oikein veikanneen kesken onnetar suosi tänään Nevzat Haskukaa.

Toinen puoliaika oli varsin tasaista, ja EPS haki vimmatusti tasoitusta EBKn laskiessa linjaansa alas ja rivejään tiiviimmäksi. Sankariksi nousi tärkeän ja helpottavan 2-0 maalin tehnyt, vaihdosta hetki aiemmin sisään tullut Henri Pahlman, joka iski hienosti ilmasta Arberin millintarkan keskityksen ohi maalivahdin. Koko penkki oli sitä mieltä että maali meni oikealle miehelle, sillä Henkka on hyväasenteinen puurtaja, joka ei itsestään hirveästi meteliä pidä ja hoitaa aina oman tonttinsa nurkumatta. Hienoa Henkka!

Maali käytännössä lopetti pyristelyt vaikka vastustaja toki loppuun asti kavennusta hakikin.

Tiukka peli jossa myös vastustajalla oli tontit maalintekoon, mutta tällä kertaa pisteet jäivät sinisille. On helppo veikata että EPS tulee loppupisteissä olemaan korkealla, jos näin hyvällä tekemisellä esiintyy. Jotenkin tänään ei ehkä sininen löytänyt sitä "personal bestiään", mutta taistelu riitti voittoon ja kolmeen pisteeseen, se on tärkeintä.

Maalilla Samu Korkalainen otti kiinni kaikki vastustajan yritykset, ja esitti käsittämättömän loikan estäessään yläpesään matkalla olleen pallon lennon. Samu myös vilautteli tavaramerkkiään antaessaan muutaman kerran 70metrin syötön vauhdissa olleelle kärjelle.

Ehkä nostaisin vielä maininnalla vielä esiin sen, kuinka hiukan kapean topparitilanteen (Jolle matkoilla, Ele loukkaantuneena ja Ose tösissä), pelasi Joonan parina keskustassa jälleen Kapteeni Palonen, joka istuu hienosti myös tuolle tontille. Liuhis vei pari kertaa hyökkääjää kuin pässiä narusta ja rauhoitti ja rytmitti alhaalta kierrätystä ja koko joukkueen pelaamista. Omalla taisteluasenteellaan johtava Liuhis on tärkeä palanen, pelasi sitten paikalla kuin paikalla.

Yleisöä oli epävakaisesta säästä huolimatta paikalla noin 150 henkeä ja meininki oli hyvää. Kiitos tästä ja ensi kotiottelussa taas, eikös niin?

Ollaan siis tavoitteessa, ja ensi viikolla jatketaan hommia. Reservi ottelee keskiviikkona kärkiottelussa Tolsaa vastaan vieraissa Vanttilassa klo 20.15 alkaen, ja perään torstaina matkustaa edustus LePan edarin vieraaksi Leppävaaraan jossa ottelu alkaa klo 20:35. LePa on pääpiirteissään sama nippu kuin viime vuoden LePa/Rangers joka nousi samasta lohkosta.

23.7.2020 EBK - EPS/Reservi 2-0

1-0 Syla (Arber)

2-0 Pahlman (Arber)

MV. Korkalainen


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Lokakuu   »
Kategoriat