Murskavoitto LePasta
6.8.2020 11:26 Uutiset / Miehet

Vastustajalla päät painuksissa

Raporttia viime pelistä:

Lopputulos siis sinintuille täpärästi 1-10, paljoa ei siis kerrottavaa Leppävaaralaisille jälkipolville ole.

Aku pisti kaksi kertaa pelivälineen vihreään maaliin kymmenessä minuutissa ja Fatos iski illan ensimmäisensä perään. Lepa teki pilkultaainoansa ja perään iski Fatos ja Aku, joka näin viimeisteli hattunsa ????. Ainoa knalli se ei ollut, sillä myös Fatos iski vielä kertaalleen.

Hattutemppua tavoitteli myös Arber kahdella maalillaan ja vaihdosta sisään tullut Saastamoinen Tuukka joka niin ikään ehti kahdesti verkkoa heiluttaa.

Avauksessa oli muutama muutos: Krenarin poissaollessa oikealla viiletti maailman nopein Bazen, ja oikean pakin roolissa Pahlmanin Henkka.

Tuken maalivire on ollut hyvä sekä edustuksessa että reservissä. Nuori herra on todella tekninen ja yllätysvalmis ja nyt tuntuu siltä että otteisiin boksissa on saatu terävyyttä ja liikkeeseen sen ulkopuolella suoraviivaisuutta. Nyt armeijan vahvuudessa oleva Tuke osallistuu minkä pystyy, ja on aina hyvällä asenteella tapahtumissa mukana. Potentiaalia on vaikka mihin, kunhan työnteko jatkuu samanlaisena ????

Lepa ei varsinaisesti ollut lähtökohtaisesti pelote, eikä eilen ihan parhaalla kokoonpanolla reissussa ollut. Kenties nelonen kuitenkin joukkueelle sarjana on liian kova ???????? Mukavaa kuitenkin, että pikkupaikkakunniltakin joukkueet kasaan saadaan ????

Kuva: Anni Hietanen


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Lokakuu   »
Kategoriat