EBK T05 kivalla leirillä Solvallassa
B Tytöt 3Julkaistu: 17.09.2019 00.00

EBK T05 kivalla leirillä Solvallassa

EBK T05 järjesti oman joukkueen leirin syyskuun alun lämpimänä viikonloppuna Nuuksion upeissa maisemissa. Solvallan leirikeskuksessa majoittui 22 tyttöä ja 4 aikuista ja kivaa ohjelmaa riitti koko leirin ajan. Leirin pääteemana oli maalinteko ja kaikki pelaajat pääsivätkin kokeilemaan taitojaan erilaisissa harjoitteissa. Myös joukkuehenkeä kasvatettiin erilaisilla leikeillä ja peleillä, joissa lopputulokseen päästiin vain yhteisellä panoksella.

Lauantaina ohjelmaan kuului futiksen ohella itsepuolustuskurssi, jonka veti Espoon TKD-seuran ohjaaja ja mustan vyön taekwondossa saavuttanut Katariina Timonen. Hänen opastuksellaan tytöt opettelivat esimerkiksi kiinnipitotilanteesta irroittautumista ja turvallista kaatumista.


Sunnuntain kohokohtana leiri huipentui Pauliina Miettisen vetämiin potkutreeneihin. Opittua tekniikkaa on hiottu sen jälkeen vielä omissa treeneissä ja pelaajat ovat pyrkineet ottamaan uudet taidot käyttöön myös pelikentällä. Kaiken kaikkiaan leiri oli erittäin onnistunut sekä ohjelman että yhteisen joukkuehengen rakentamisen kannalta.


Joukkueen uusimmat uutiset