EBK T05:n terveiset Saku Spring Cupista!
B Tytöt 3Julkaistu: 23.04.2019 00.00

EBK T05:n terveiset Saku Spring Cupista!

EBK T05 Valkoinen matkasi pääsiäisen viettoon Suomenlahden eteläpuolelle, sillä joukkue osallistui 19.–21.4.2019 Sakussa järjestettyyn Saku Spring Cupiin (International Challenge Level Youth Tournament).

Suurimmalle osalle tytöistä turnausmatka oli ensimmäinen ulkomaan turnaus sekä ensimmäinen kokemus peleistä muita kuin suomalaisia joukkueita vastaan. Turnauksessa asettui nimittäin vastaan pääosin virolaisia joukkueita ikäluokasta 05/06, ja turnauksen ainoa suomalainen joukkue EBK:n lisäksi oli helsinkiläinen FC Viikingit.

Turnauksen pelit pelattiin 8v8 pelimuodossa puolikkaalla kentällä, joten pelit olivat vauhdikkaita ja nopeatempoisia. Vaikka pelit kestivät 2 x 20 minuuttia ja pelejä oli kaksi päivässä, niin illalla hotellihuoneisiin majoittui väsyneitä, mutta tyytyväisiä ja kaikkensa antaneita pelureita.

Sakun sää suosi joukkuetta koko viikonlopun ajan ja keväisestä auringosta nautti koko matkaseurue eli tyttöjen lisäksi valmennus sekä huoltojoukot.

Turnauksen taso oli kova eikä mitalisijoille tällä kertaa päästy, mutta tytöt saivat kuitenkin matkaansa osallistumismitalit sekä kosolti arvokasta kokemusta. Kotimatkalle lähdettiin hyvillä mielin ja nyt katseet suunnataan jo kohti tulevia sarjapelejä.

Joukkueen uusimmat uutiset