EBK T05 pelasi hyvissä tunnelmissa Tanskassa
B Tytöt 3Julkaistu: 14.05.2018 00.00

EBK T05 pelasi hyvissä tunnelmissa Tanskassa

EBK T05 Leijonat osallistui 14 tytön porukalla Aalborg City Cup -turnaukseen Tanskassa 10.-12.5. Kuten kuvista näkyy, oli tunnelma muutamista tappioista huolimatta korkealla. Tänä vuonna EBK sattui olemaan ainoa Suomesta saapunut joukkue ja yhteensä turnaukseen osallistui joukkueita 8 eri maasta. Avajaisseremoniassa tytöt ryhmittyivät EBK:n ja Suomen lippujen taakse.


Kaikin puolin turnaus oli onnistunut ja Aalborg kivan tuntuinen kaupunki. Sää suosi matkalaisia ja vain yhtenä iltana äkillisen ukkoskuuron vuoksi jouduttiin perumaan alkulohkon otteluita. Järjestäjät saivat kuitenkin heti seuraavalle aamulle järjestymään korvaavat ottelut ja turnaus pääsi jatkumaan normaalin aikataulun mukaan. Turnaus pelattiin kokonaan luonnonurmikentillä, jotka olivat lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta. Kaikille osallistujille oli 6 peliä ja perjantai-iltana pelaajille disco.

Viimeisen pelipäivän kunniaksi lauantaina tytöt toivat kotiin 2 voittoa, jotka ratkaistiin pilkulta. Maalivahtina pelasi toisessa näistä otteluista Sini Laurikainen ja toisessa Olga Kivoja, joiden rautaiset hermot kestivät ja voitto ratkesi EBK:n komeaan torjuntaan. Myös tykittäjät Maiju Vanninen, Jemina Pasanen ja Fanni Söderström säilyttivät malttinsa loppuun saakka tarjoten katsojille todella jännittäviä hetkiä jokaisen laukauksen kohdalla.

Muut turnauksessa mukana olleet tytöt olivat puolustuksen kulmakivet Fanny Holma ja Aava Victor, hyökkäyksen tukipilarit Isa Liljeblom, Petra Hämäläinen ja Charlotte Cabaret, sekä laidoilla ja keskikentällä tasaisen varmasti urakoineet Angelica Tiermas, Aino Hirvonen, Kirke Mikk ja Oona Mannelin.

Joukkueen uusimmat uutiset