EBK TB3 etsii uusia pelaajia
B Tytöt 3Julkaistu: 16.11.2020 00.00

EBK TB3 etsii uusia pelaajia

EBK T05 on nyt nimeltään EBK B tytöt 3, eli lyhyemmin TB3. Meidän joukkueessa on jo pitempään futista harrastaneita pelaajia ja myös muutamia vähemmän pelanneita. Nyt me etsitään joukkueeseen mukaan uusia pelaajia, jotka tykkää olla mukana haastetason toiminnassa.

Alkaneella talvikaudella me treenataan 4 kertaa viikossa: EBK-Honka Areenan sisähallissa, Keski-Espoon urheilupuiston lämmitetyllä tekonurmella, Lagstadin koulun salissa ja Saarnilaakson koulun salissa. Lisäksi seura järjestää halukkaille taitotreenejä ja maalivahtitreenejä. Talvella me pelataan futsalin T18-sarjaa kahdella peliryhmällä.

Meillä on hyvä jengi ja kivat, koulutetut valmentajat, joilta saadaan myös yksilöllistä palautetta ja ohjausta. Sarjapelien lisäksi osallistutaan joka vuosi turnauksiin. Aiempina vuosina ollaan käyty myös ulkomailla, esim. Tanskan Aalborg Cupissa ja Tallinnassa Reval Cupissa sekä Saku Spring Cupissa, mutta tänä vuonna ei päästy Lahtea kauemmaksi koronan tuoman epävarmuuden vuoksi. Tuloksena vuoden 2020 kolmesta turnauksesta saatiin 1 kulta ja 1 pronssi.

Me halutaan meidän jengiin lisää hyviä tyyppejä. Tuu kokeilemaan vaikka heti!

Meillä voi kokeilla noin kuukauden ajan ennen kuin päättää jääkö joukkueeseen. Jos kiinnostuit niin laita viestiä meidän jojolle sähköpostilla ebkt05jojo@gmail.com.

Tuu mukaan!

Joukkueen uusimmat uutiset