Helmikuun uutiskirje
MiehetJulkaistu: 01.02.2021 00.00

Helmikuun uutiskirje

Moi taas!

Kummipelaaja-järjestelmä on osoittautumassa menestykseksi ja olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja niin yritysmaailmasta kuin yksityishenkilöiltäkin. Näistä kiitos jokaiselle, ja esittelyitä jatketaan..

Kuten sanottu, niin homma sopii myös yksityishenkilöille. Muun muassa pitkän linjan EBK taustavaikuttaja Sakari Lönn on lähtenyt esimerkillään toimintaan mukaan, ja lunastanut itselleen kummipelaajan. Sakke on tuttu monesta roolista edustusjoukkueessa, ja viime kausilla varsinkin ääni on kotipeleistä tutuksi tullut, sillä mies on toiminut kuuluttajana. Toivottavasti myös tulevalla kaudella ????

Sain Saken myöntymään nimensä käyttämiseen tässä yhteydessä esimerkkinä siitä, miten yhdessä voimme rakentaa vahvan joukkueen tuleviin mittelöihin. Kuten sanottu asia on herättänyt laajasti kiinnostusta ja muitakin jo mukana on. Lisää kuitenkin tarvitaan joten ole rohkeasti yhteydessä ebkedustusjoukkue@outlook.com , mikäli mielenkiintosi heräsi.

Kuten edellisessä postissa mainitsin, olemme saaneet taustaryhmään vahvistusta; kuitenkin kaipailisimme vielä lisää lihasta mukaan.

Tällä hetkellä akuutti tarve olisi uudelle rahastonhoitajalle. Rahastonhoitaja toimii joukkueenjohtajan kanssa yhdessä ja vastaa rahaliikenteen seuraamisesta ja taloudenpidosta. Tärkeää olisi myös aktiivisuus ja kiinnostus joukkuetta kohtaan. Asioihin perehdytetään ja koulutetaan, joten suuria vaatimuksia emme aseta. Lienee luonnollisesti selvää minkä alan osaamisesta tehtävässä hyötyä olisi.

Ei haittaa vaikka porukkaan löytäisimme mukaan myös huoltajan. Lisäkäsille on aina tarve ja hommaa kyllä riittää. Juuri mitään ei tarvitse ennakkoon taitaa vaikka toki ensiapu osaamisesta ja lajituntemuksesta hyötyä onkin. Mikäli kaipaat elämääsi sisältöä, tekemistä hyvässä porukassa ja vaihtelevasti onnistumisen ja epäonnistumisen tuntemuksia niin ota reippaasti yhteyttä!

Sanotaan niin, että ikinä ei taustassa liikaa voimaa ole. Jos olet halukas tekemään jotain mutta edellä mainitut roolit eiovät kiinnosta niin keksitään sinulle sellainen!

Joukkueen uusimmat uutiset