Kausiennakko EBK Reservi 2021
MiehetJulkaistu: 08.06.2021 00.00

Kausiennakko EBK Reservi 2021

Kausiennakko EBK Reservi 2021

Sarja

Edustuksen tavoin löytyy Reservin lohkosta 12 joukkuetta ja sarjassa pelataan yksinkertainen sarja jonka päätteeksi kuuden joukkueen ylempi -ja alempi loppusarja. kaikista lohkoista eniten pisteitä kerännyt nousee suoraan kakkoseen, ja loput nousupaikat ratkotaan pudotuspelein. Lohkossa on paljon tuttuja joukkueita vuosien takaa.

Lohko

Atleettiklubi
Espoolainen Atleettiklubi on hisseillyt nelosen ja vitosen välissä, ja nyt taas nelosessa. Urheilullinen kaveriporukka, mutta lienee pohjapään kahinoissa mukana.

BK-46
Karjaan lippulaiva on monien kakkosen vuosien päätteeksi valahtanut neloseen ja se varmasti kirpaisee sydäntä. Runkomiehiä on poistunut ja tilalla nuoria, riittääkö se nousupaikan tavoitteluun, vai haetaanko vielä kokemusta lupaaville nuorille. Karjaalaiset varmasti näkisivät ylpeytensä ylemmissä sarjoissa. Nopeasti vaihtuvat suhdanteet, ja tuntuu hassulta että BK nyt Reservin kanssa samassa sarjassa kilpailee.

EIF/2
Tammisaaresta tulee aina yllätyspussi, eikä koskaan tiedä millä kokoonpanolla liikenteessä ollaan. Joko tulee bussillinen ikämiehiä tai sitten vikkeliä nuoria. Taso ja kokoonpano myös vaihtelee koti ja vierasotteluiden välillä, onneksi meille tällä kertaa EIF saapuu vierasille kauden avausottelussa torstaina 10.6.

EPS/i
EPS;n vapaamuotoisempi joukkue joka perustuu enemmän löyhään kaveripiiriin kuin organisaatiossa ylemmäs tähyävistä kavereista. Kova joukkue ja paljon hyviä pelimiehiä jotka haluavat keskittyä pelaamiseen enemmän kuin tavoitteellisuuteen. Mukana myös EBK taustaisia kavereita?

FC HIK
Myös Hangossa paikallinen ylpeys jatkaa ”korpivaellustaan” nelosessa vaikka halut ylemmäs kovat olisikin. Viime kausi ei mennyt aivan nappiin mutta nyt vuoden kokeneempana varmasti taas kärkitaistossa mukana. Hankolaiset varmasti myös hienoihin puitteisiinsa kolmosen vastustajia haluaisivat. Kärkiporukoita luulisin.

FC Kirkkonummi /2
Vahvaa tekemistä edustuksen kanssa ja laaja rinki takaa Kirkkonummelle kovan porukan. Kokoonpano varmasti vaihtelee paljon edustuksen tekemisistä riippuen.

GrIFK U23
Jo viime kaudella todella kova joukkue Edustuksen lohkosta. Nuori, nopea ja hyvin valmennettu porukka joka liikkuu ja liikuttaa palloa. Nyt vuoden vahvempana ja jos viime kauden tekeminen jatkuu niin ehdoton kärkinippu sarjaan.

HooGee
Kokenut ja rutinoitunut porukka on pysynyt pitkään yhdessä, mutta riittääkö energia enää kärkisijoille, vai ukkoutuuko keski-ikä pikkuhiljaa. Vai onko sittenkin ässiä hihassa?

LJS
Espoolaisjoukkue on tehnyt pitkään hyvää duunia, ja saanut kasaan kilpailukykyisen joukkueen. Näin lienee tälläkin kaudella, vaikka ihan kärkisijoista ei varmaankaan haaveilla.

LoPa
Klassinen kilpakumppani Lohjalta, jossa varmasti myös halutaan isompiin valoihin. En tiedä joukkueen tilanteesta mutta ylemmän kastin joukkueita luonnollisesti, ja onnistuessaan kärkisijoilla.

PEF
Pelifiilis lienee korkealla, mutta se tuskin riittää ylempään loppusarjaan. Vanhoja kovia pelimiehiä ja futsaläijiä isolla kentällä hieman rennommalla otteella. Onko suunta eteenpäin vai taaksepäin?

Pelaajatilanne

EBK nippu on laaja, ja pelaajia löytyy jokaiselle pelipaikalle. Pikku hiljaa on rimaa saatu kahden vuoden aikana nostettua korkealle, eikä Reservin listoille niin vain pääsekään. Mukana on paljon nuoria ja kehittyviä pelaajia joille sarjatason nousu asettaa hyvän mittarin. Tarkoituksena on, että mukana olevista pelaajista kuka tahansa voi tarvittaessa nousta edustuksen mukaan tarpeen mukaan. Yksi joukkue, kaksi sarjaa toimii sloganina hyvin vieläkin, eli kaikki toimivat yhdessä ja vahvistavat toisiaan. Moni enimmäkseen edustuksen mukana pelaava pelaaja tulee pelaamaan reservin riveissä ja toisin päin. Perusrunko nuorissa on -02 syntynyttä ja siten siis vasta A-ikäluokkansa alkuvaiheissa. Monia potentiaalisia kavereita joita kannattaa käydä seuraamassa. Lisäksi mukana toki kokemusta ja esimerkkiä vanhemmista pelaajista. Myös Heikki Poola on jatkamassa uransa 30. kauden miesten mukana.

Tulleet
- Abdelkadir Haddouti LePa -04
- Miikka Kukkonen Grani -03
- Juuso Kotilainen
- Tawer Sheikhani Honka -03
- Niklas Torkki -02
- Joona Grönholm -02

Tavoitteet

Hankala paikka. Kaksi nousua kahdessa vuodessa, ja hyvää eteenpäin menemistä. Paljon nuoria mukaan ja kehityskaaria on ollut ilo seurata. Taustapalaverissa määriteltiin viime kauden jälkeen tavoitteeksi sarjassa säilyminen; laadukas reservi nelosessa on edustuksen kannalta elintärkeä, eikä ilman toista ole toista. Myös pelaajapolun kannalta todella tärkeä palanen, jotta parhaille nuorille voidaan mahdollistaa mukaan tulo edustuksen rinkiin. Toisaalta myös edustuksen vahva rinki mahdollistaa ristiinpeluutuksen, ja lisäksi puutteellista pelituntumaa voidaan reservin riveistä hakea. Kun sarjaa katsoo niin se on kivikova; mukana on nuoria joukkueita ja vanhoja kilpakumppaneita. HIK, BK-46, LoPa. Kyllä kai voi ajatella ettei mihinkään lähetä anteeksipyytelemään ja pelejä halutaan voittaa, katsotaan sitten mihin se riittää. Perusajatus ja punainen lanka tietenkin on pelaajien kehittäminen ja edustuksen tukeminen, mutta voihan sen ylemmässäkin loppusarjassa tehdä!?

Kotipelit

Kotipelit pelataan kakkostekarilla torstai-iltaisin kello 20:15 alkaen. Kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan, äärimmäisen mielenkiintoisia pelejä on tulossa. Luonnollisesti tehdään näistä ennakot ja raportit entiseen tapaan joten ota somet seurantaan! Näytä vähemmän


Joukkueen uusimmat uutiset