Voitto Tikka-pelistä
MiehetJulkaistu: 21.06.2021 00.00

Voitto Tikka-pelistä

Voittohan siitä tuli, lukemin 4-1.


Tämän paremmissa olosuhteissa ei Suomessa lajia pääse harrastamaan. Valoisa ja lämmin kesäilta runsaslukuisen yleisön edessä. Aloitetaankin raportti hehkuttamalla kaikkia paikalle saapuneita, yleisö ja kannustus tekee tapahtumasta tapahtuman. Laskimme ilmakuvista paikalla olleen 280 katsojaa. Erityiskiitos lukuisille junioreille ja P10 ja P12 jengien pallopojille, huikean reipas suoritus kaikilta.

Seurassa tehty työ näkyy, siinä osansa on kaikilla junnuvalmennuksessa toimivilla pelaajilla ja erityisesti Arberilla, joka päätoimessaan seurassa on luonut kilpailullisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Itse peli alkoi ennakoiden mukaisesti; Tikka pötkötti tiiviissä muodossa ja EBK pyrki etenemään. Pallon menetyksen jälkeen pallo ammuttiin välittömästi pystyyn ja juostiin kilpaa. Avauksen topparipari Salo-Palonen voitti kuitenkin painikilpailut.

Ensimmäin maali oli huikea ja kelpaisi urheiluruutuun. Fatos Syla juoksi Arberin pystypalloon ja tälläsi vasemmalla jalalla volleyn 28 metristä yläpesään. Mieletön viimeistely, onko kauden komein nähty? Jos jollain löytyy videolta niin saa laittaa ????

EBK loi muutaman vaarallisen paikan joista pallo olisi pitänyt maaliin laittaa, mutta seuraavasta vastasi Rinor Karaca, joka pyrähti pääskysen lailla laidasta läpi ja viimeisteli kliinisesti, muuttaen tilanteeksi 2-0.

Kolmannen viimeisteli nuori Julius Salo, joka tanssahteli maltilla boksissa ja etsi ruuhkasta puhtaan väylän maalille. Jalalla siis, päällä Julle on ollut todella lähellä useamman kerran. Julle on pääpalloissa täysin suvereeni, ja uskomattoman kypsä pelipaikalleen, kyseessä kuitenkin niin nuori kaveri.

Toisella jaksolla hieman sekoiltiin, ja luovutettiin hallintaa Tikalle. Oliko kyseessä hyvänolon tunne vai haluttiinko liian nopeasti tehdä lisää, vaikea sanoa. On Tikka kuitenkin todella kestävä ja sitkeä porukka joka ei tuumaakaan antanut periksi. Se loi hyviäkin maalipaikkoja, mutta Samu Korkalainen liimasi kaiken, ja oli onneksi aina pallon tiellä, vaikka hieman kolhuja saikin. Tikalla oli myös muutamia todella laadukkaita yksilöitä, joten helpolla sitä ei lyödä. Kavennuksesta tosin voidaan syyttää vaan itseämme, ja sekoilun päätteeksi pallo löytyi omasta maalista.


Ihan ottelun lopussa debytantti Bledar Kelmendi iski Arberin nopean vaparioivalluksen päätteeksi pallon maaliin ja sinetöi loppulukemat.

Arberin lapikkaasta lähtikin syötöt kaikkiin illan osumiin mutta ylärimaa lähemmäs ei mies ei eilen päässyt.

EBK - TIKKA 4-1


1-0 Fatos (Arber)
2-0 Rinor (Arber)
3-0 Salo (Arber)


3-1 Tikka
4-1 Bledar (Arber)


Joukkueen uusimmat uutiset