Miesten kauteen valmistautuminen startattu
MiehetJulkaistu: 12.01.2023 11.11

Miesten kauteen valmistautuminen startattu

Edustus pääsi eilen aloittamaan harjoitukset Laaksolahden hallissa ja kauteen valmistautuminen on nyt virallisesti avattu.

Menossa mukana myös Hietasen veljekset Oskari ja Aleksi. Osku on suorittanut kansalaisvelvollisuutensa ja pääsee heti preseasonilta mukaan ja Aku pääsee valmistautumaan kauteen ilman loukkaantumisia. Toivottavasti molemmat saavat ehjän kauden ilman takapakkeja, joukkueelle tuikitärkeitä miehiä molemmat.


Nimiä ei vielä ole paperissa, sillä varsinainen sopimusten teko aloitetaan helmikuussa, mutta siitä lähdetään että miehet mukana ovat. Eikös niin 😎

Talouspuoli:
Kummijärjestelmä muuttuu siten, että tukemalla joukkuetta 450e kummimaksulla pääset koko joukkueen kummiksi. "Godfather" lista päivitään sitten aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Kummisedäksi voi ryhtyä yksilö, yritys tai yhteisö. Ja joukkuetta tukemalla autat meitä jälleen rakentamaan Keski-Espooseen kilpailukykyisen joukkueen.
Tilanne näyttää hyvältä ja mielenkiintoisia uutisia on luvassa, mutta tukijoita tarvitaan!

Haemme vahvistusta myös taustoihin; kaikki apu otetaan vastaan ja varsinkin huoltopuolelle kaivataan vahvistuksia. Tavoitteena olisi saada huoltojoukkoihin 5-7 ihmisen tiimi jolloin kuormaa olisi helppo jakaa.

Mikäli siis jalkapallo kiinnostaa ja haluaisit toimia hyvähenkisessä porukassa sekä nähdä lajin uudesta perspektiivistä, olethan yhteydessä!


Yhteydenotot kummiasioissa ja huoltohommista ole

ebkedustusjoukkue@outlook.com

Ole mukana! 💙

Joukkueen uusimmat uutiset