Lisää ystäviä EBK:n edustusjoukkueille!
Julkaistu: 14.02.2023 07.00

Lisää ystäviä EBK:n edustusjoukkueille!

EBK:ssa on tehty kovasti töitä seuran kehittämiseksi ja myös kilpailullisen menestyksen saavuttamiseksi. Menestystä on jo saavutettukin niin jalkapallossa kuin futsalissakin. Naisten jalkapallon edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella Ykköstä ja miesten edustusjoukkue Kolmosta, tavoitteena nousu Kakkoseen. B-tytöt ja A-pojat pelaavat myös kesällä Ykkösessä. Futsalissa olemme Espoon kakkosseura pelkästään futsalia pelaavan GFT:n jälkeen, kun meidän naisemme pelaavat Liigaa ja miehet Ykköstä.

Kilpailullisissa sarjoissa pelaaminen ja pärjääminen vaatii paljon pelaajilta, mutta myös taustoilta. Jotta joukkueet pystyvät tekemään sarjapeleistä ottelutapahtumia, edellyttää se henkilöitä ison joukon toimimaan joukkueen taustoilla niin ottelutapahtumien aikana kuin niiden välissäkin. Tehtäviä ja toimenkuvia on monia. Haemme henkilöitä joukkueenjohtajiksi, huoltajiksi, valokuvaajiksi, varainhankintaan, viestintään sosiaalisessa mediassa, lipunmyyntiin ja järjestyksen valvontaan ottelutapahtumissa jne. Kerro kiinnostuksesi kohteista ja otamme sinut mukaan toimintaan.

Kun haluat tulla mukaan ottelutapahtumien keskiöön, ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin Juha Pylkkö (p. 040-556 3419) tai Marjo Reis-Kauria (p. 040-533 1447).

Hyvää Ystävänpäivää!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo