Futsal vahvassa nosteessa!
Julkaistu: 15.05.2023 20.18

Futsal vahvassa nosteessa!

EBK:n futsaljoukkueet pelasivat nousujohteisen kauden ja lippulaivana toimiva naisten edustusjoukkue saavutti hienosti kausitavoitteensa säilyttäen paikkansa Naisten Futsalliigassa. Myös miehet varmistivat paikkansa miesten Ykkösessä jo hyvissä ajoin kevään edetessä. Näin molempien joukkueiden tavoitteet saavutettiin ja valmistautuminen seuraavaa futsalkautta varten on päästy aloittamaan hyvissä ajoin. Odotamme kautta 2023-24 jo suurella innolla.

Myös juniorijoukkueissa pelattiin laajasti futsalia ja palaute seuran järjestämistä kiertävistä futsalharjoitusvuoroista on sekin ollut varsin positiivista.

Seuran futsaltoimintaa ollaan laajentamassa entisestään ja parhaillaan kootaan joukkueita poikien U17 Liigaan ja tyttöjen U19 Liigaan. Junioriliigojen joukkueet aloittavat pelikautensa pääsarjoja myöhemmin, joten jalkapallokausi ja futsalkausi eivät junioreissa mene päällekkäin ja molempien lajien pelaaminen onnistuu hyvin rinnakkain!

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan näiden joukkueiden toimintaan tulevana syksynä ja talvena, niin ole rohkeasti yhteydessä!


Futsalterveisin,

Janne Laine

Futsalvalmennusvastaava, EBK Rf.

p. (050)5266115

s-p. janne.laine@ebk.fi

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo