Otteluennakko: EBK - VJS
NaisetJulkaistu: 23.05.2024 11.16

Otteluennakko: EBK - VJS

Tänä lauantaina pelataan Keski-Espoossa pitkästä aikaa tuttu paikalliskamppailu, kun EBK saa vastaansa VJS:n. Ottelu alkaa Keski-Espoon tekonurmella klo 14.

Joukkueet ovat toisilleen tuttuja jo aiemmilta kausilta, lukuunottamatta edellistä kautta 2023, jolloin VJS pelasi Naisten Kakkosessa. Viime kaudella joukkueet kohtasivat Suomen Cupissa, jolloin EBK oli vahvempi lukemin 1-2. VJS:n nousijajoukkue on säilynyt melko samana, mutta se on myös saanut tälle kaudelle pari uutta kasvoa. VJS on kerännyt tähänastisista peleistään neljä pistettä, ja on sarjassa kahdeksantena.

Paikallismatsi lupaa paljon tunnetta, tahtoa ja taistelua, kuten kaikki aiemmatkin ottelut EBK:n ja VJS:n välillä. EBK:lla on edellisistä joukkueiden kohtaamisista seitsemän voittoa, kun puolestaan VJS:llä kolme. Tasapeliin edelliset ottelut ovat päättyneet neljästi. Ennalta katsoen EBK saattaa olla tämän ottelun ennakkosuosikki, mutta kaikki pelit joukkueiden välillä ovat olleet tiukkoja vääntöjä, minkä vuoksi VJS hakee varmasti itselleen kauden toista voittoa. EBK lähteekin peliin ennakkoluulottomalla asenteella tavoitteenaan täysi pistepotti.

Tätä ottelua ET HALUA missata, tervetuloa Keski-Espooseen!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo