Otteluennakko: EBK kohtaa sarjakärki HJK:n
NaisetJulkaistu: 07.06.2024 15.07

Otteluennakko: EBK kohtaa sarjakärki HJK:n

Lauantaina pelataan jälleen Naisten Ykköstä Keski-Espoossa. Vieraaksi saadaan jälleen pääkaupunkiseudun vastustaja, kun vastaan asettuu HJK Akatemia. Ottelu alkaa klo 14.00.

HJK Akatemia johtaa tällä hetkellä sarjaa 18 pisteellä. Joukkue on voittanut seitsemästä ottelustaan kuusi ja hävinnyt yhden ottelun TPS:lle. Preseasonilla EBK ja HJK kohtasivat Talin hallissa helmikuussa pelatussa harjoitusottelussa, jonka HJK voitti 2-1. Ottelussa nähtiin vastustajan laadukkuus ja vaarallisuus. Toisaalta samassa pelissä EBK:lla oli omat haasteensa päästä maalintekopaikoille. Pelin eri osa-alueet ovat ehtineet kehittyä molemmilla joukkueilla sarjapelien alettua, joten edellinen harjoitusottelu antaa vain suuntaviivoja sille, mitä odottaa tulevalta kohtaamiselta.

Kotijoukkue EBK:lla on takanaan kolmen ottelun voittoputki, ja tälläkin kertaa vastustajaa lähdetään kaatamaan ennakkoluulottomasti. HJK Akatemia on osoittanut olevansa yksi sarjan parhaimpia joukkueita, joten voitolta vaaditaan paljon. EBK:n kauden tavoite on kuulua tämän vuoden kärkijoukkueisiin, joten pisteitä on otettava vastustajalta kuin vastustajalta.

Parasta on siis suunnata Keski-Espoon urheilupuistoon todistamaan omin silmin, kuinka ottelussa tämänhetkisen kärkijoukkueen HJK:n ja sarjan neljännen EBK:n välillä käy. Otteluliput ovat 8€ (naisten otteluissa myös opiskelijat hintaan 5€) ja ne voi ostaa kentän sisäänkäynniltä. Kausikorttilaisilla ja EBK-junioreilla seuravaatteissa on otteluun maksuton pääsy.

Tervetuloa Keski-Espooseen!

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo