Otteluraportti: EBK kärsi tappion HJK:lle
NaisetJulkaistu: 13.06.2024 12.24

Keski-Espoossa lauantaina pelattu Naisten Ykkösen kotiottelu päättyi 1-4 vierasjoukkue HJK Akatemian hyväksi.

Vierasjoukkue siirtyi ottelussa johtoon jo yhdeksännellä peliminuutilla, kun vastustajajoukkue väläytti komealla yksilösuorituksella. HJK:n Veera Hellman pääsi laukomaan rangaistusalueen ulkopuolelta suoraan Iida Peltolan vartioiman maalin vasempaan takakulmaan. Seuraava vastustajan maali nähtiin 22. peliminuutilla, maalintekijänä Laura Oksanen.

EBK pystyi luomaan isoja haasteita HJK:n pelinavaamiseen. Kotijoukkue sai omia hallintajaksoja ja maalipaikkoja, ainoana maalinaan kuitenkin vain Sini Mäkisen kaunis kaukolaukaus 36. minuutilla. Toiselle jaksolle lähdettiin takaa-ajo asemasta, kun vierasjoukkue istui kuskin paikalla. Kotijoukkueen tasoitusmaaliin tähdännyt riskinotto kostautui kahdesti 68. ja 74. minuutilla, maalintekijänä Kerttu Sarelius.

Pelin parhaana palkittiin EBK:n maalintekijä Sini Mäkinen ja vastustajalta kahdesti osunut Kerttu Sarelius.

Seuraavaksi EBK pelaa Naisten Ykköstä KTP:ta vastaan Kotkassa 15.6.