EBK B-juniorit etsii uusia pelaajia kaudelle 2021.
4.9.2019 15:12 Uutiset / B Pojat

EBK B-juniorit

EBK B-juniorit etsii uusia pelaajia (myös mv) kaudelle 2020-2021.

Tarjoamme loistavat harjoitteluolosuhteet. Talvikaudella harjoitukset kaksi kertaa viikossa EBK-Honka Areenassa, joiden lisäksi pelaamme harjoitusotteluita n.1-2 peliä/kk. Kesäkaudella harjoittelemme Keski-Espoon tekonurmilla. Jos et halua treenata 5krt/vk hampaat irvessä, mutta silti laadukkaasti parhaasi yrittäen 2-3krt/vk, niin ehkä tässä on juuri sopiva joukkue sinulle.

Harjoittelemme sisähallissa kaksi kertaa viikossa. Näistä viikkotreeneistä toinen on taitotreeni, josta vastaavat seuran ammattivalmentajat.
Maalivahtivalmennuksesta vastaa EBK:n mv-valmentaja 1 kerran viikossa joukkuetreenien yhteydessä.

Ensi kaudella 2021 pelaamme B-junioreiden 3. tai 4. divarissa.
Tarjoamme pelaajapolkua edustusjoukkueisiimme jotka pelaavat 2021 kaudella 3. divarissa ja reservijoukkue 4. divarissa.

Harrastamisen ja valmentamisen haluamme pitää tavoitteellisena, jokaisen nuoren tarpeet huomioiden. Monipuolisena liikkumisena, perusliikuntataitoja kunnioittaen. Hauskana ja mukavana, jonne jokainen tulee mielellään ja tuntee olevansa tasavertainen joukkueenjäsen.

Pelaamisesta joukkueessamme kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Harjoituksiin voi osallistua maksutta 1kk ajan. Ilmoittautuminen onnistuu oheisten linkkien kautta lähettämällä uuden pelaajan lomake, lähettämällä s.postia joukkueenjohtajalle tai ottamalla yhteyttä puhelimitse. Treeniaikatauluihin voi tutustua täppäämällä tällä sivulla olevaan kalenteriin merkittyjä tapahtumia.

https://www.ebk.fi/uutiset/93062/uusi-pelaaja-ilmo...

https://www.ebk.fi/joukkueet/7473/toimihenkilot


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Huhtikuu   »
Kategoriat