Tervetuloa EBK B-poikien sivuille.
B PojatJulkaistu: 04.09.2019 00.00

Tervetuloa EBK B-poikien sivuille.

EBK B-pojat

Talvikaudella harjoitukset on kaksi kertaa viikossa EBK-Honka Areenassa, joiden lisäksi pelaamme harjoitusotteluita n.1-2 peliä/kk. Kesäkaudella harjoittelemme Keski-Espoon tekonurmilla. Jos et halua treenata 5krt/vk hampaat irvessä, mutta silti laadukkaasti parhaasi yrittäen 2-3krt/vk, niin ehkä tässä on juuri sopiva joukkue sinulle.

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Näistä viikkotreeneistä yksi on taitotreeni, josta vastaavat seuran ammattivalmentajat.
Maalivahtivalmennuksesta vastaa EBK:n mv-valmentaja 1 kerran viikossa.

Kaudella 2022 pelaamme B-junioreiden 3. tai 2. divarissa.
Tarjoamme pelaajapolkua edustusjoukkueisiimme jotka pelaavat 2021 kaudella 3. divarissa ja reservijoukkue 4. divarissa.

Harrastamisen ja valmentamisen haluamme pitää tavoitteellisena, jokaisen nuoren tarpeet huomioiden. Monipuolisena liikkumisena, perusliikuntataitoja kunnioittaen. Hauskana ja mukavana, jonne jokainen tulee mielellään ja tuntee olevansa tasavertainen joukkueenjäsen.

Pelaamisesta joukkueessamme kiinnostuneet voivat olla yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin. Harjoituksiin voi osallistua maksutta 1kk ajan. Ilmoittautuminen onnistuu oheisten linkkien kautta lähettämällä uuden pelaajan lomake, lähettämällä s.postia joukkueenjohtajalle tai ottamalla yhteyttä puhelimitse. Treeniaikatauluihin voi tutustua täppäämällä tällä sivulla olevaan kalenteriin merkittyjä tapahtumia.

https://www.ebk.fi/uutiset/93062/uusi-pelaaja-ilmo...

https://www.ebk.fi/joukkueet/8561/toimihenkilot

Joukkueen uusimmat uutiset