PK-35 Vantaan ja Esbo Bollklubbin seurayhteistyö jatkuu ja laajenee.
NaisetJulkaistu: 19.10.2019 00.00

PK-35 Vantaan ja Esbo Bollklubbin seurayhteistyö jatkuu ja laajenee.

Sopimuksen tarkoituksena on sopia EBK:n nuorten tyttöpelaajien yhteisestä kehitysohjelmasta ja tukea nuorten pelaajien kehitystä sekä käynnistää farmiyhteistyö PK-35 Vantaan ja EBK:n naisten edustusjoukkueen kesken. Yhteistyön myötä vahvistetaan molempien joukkueiden resursseja joukkueiden kilpailullisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kuten jo kuluneen kauden yhteistyössä on toteutunut, PK-35 Vantaa ja EBK ovat yhdessä näkyvästi panostaneet nuorten pelaajien kehittämiseen kohti Suomen huippua. EBK:n pelaajia on ollut kauden aikana mukana PK-35 Vantaan harjoituksissa sekä sarjapeleissä.

-Meillä on kauden aikana ollut EBK:n pelaajia mukana useassa sarjapelissä osaltaan rakentamassa tästä meille hyvää ja menestyksekästä kautta, toteaa PK-35 Vantaan päävalmentajan Jari Väisänen.

PK-35 Vantaan ja EBK:n valmennusten välillä on ollut jatkuvasti tiivis ja avoin keskusteluyhteys, mikä on auttanut joukkueiden valmennusta pelaajiensa rasituksen seuraamisessa ja tarvitsemansa tiedon saannissa myös toiselta osapuolelta.

- Olemme yhteistyön myötä saaneet seurata hyvin läheltä laadukasta pelaajakehitystä ja osallistua siihen pelaajiemme toimesta. Laajenevan yhteistyön myötä uskon, että EBK saa nauttia yhteistyön hedelmistä myös naisten edustusjoukkueemme toiminnassa ja saamme apua kisatessamme noususta seuraavalle sarjaportaalle, EBK:n puheenjohtaja Juha Pylkkö pohtii.

EBK:n B-tytöt lukeutuvat ikäluokkansa parhaisiin joukkueisiin Suomessa ja pelaavat taas ensi keväänä tiiviisti sarjapaikasta T18-tyttöjen SM-sarjaan. EBK:n B-tyttöjen pelaajista moni kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

PK-35 Vantaa päätti sarjakautensa onnistuneesti Rovaniemellä ja selvitti tiensä ensi kaudeksi suoraan Naisten Liigaan.

- Kaikki elementit tehdä hyvää yhteistyötä seurojen kesken myös ensi kaudella ovat kohdallaan. Toivomme yhteistyön olevan antoisaa molemmin puolin ja kantavan hedelmää pitkälle tulevaisuuteen, kiteyttää yhteistyön PK-35 Vantaan tuore puheenjohtaja Samu Liski.

Joukkueen uusimmat uutiset