Naisten edustusjoukkue Ykköseen
5.1.2021 17:32 Uutiset / Naiset

Naisten jalkapallon edustusjoukkueemme pääsee sittenkin pelaamaan Ykköstä!

IK Myran luopui sarjapaikastaan naisten Ykkösessä, mikä avasi EBK:n Naisten edustusjoukkueelle mahdollisuuden ottaa sarjapaikka täydennysmenettelyn kautta.

Mahdollisuutta ei kauaa tarvinnut miettiä, koska joukkue oli pelannut vahvan kauden suorasarjanousu selkeästi mielessään. Joukkue oli Kakkosen B-lohkon voittaja, mutta nousukarsintapeleissä Ilves/2 meni niukasti edellemme ja otti suoran nousun Ykköseen. Joukkueen mainiot pelit ja kova panostus kuitenkin tuli palkittua, kun paikka Ykköseen avautui sarjan täydennysmenettelyn kautta.

Joukkue on koonnut rivinsä tiiviiksi alkukauden aikana ja valmistautunut hyvin tulevaan kauteen, vaikka Korona-pandemiaan liittyvät rajoitukset ovat toimintaan vaikuttaneetkin. Meillä on koossa hyvä ryhmä, joka odottaa mielenkiinnolla uuden kauden ja uuden sarjan alkua. Jutellessani päävalmentajan, Janne Karhun, kanssa joukkueen lähtökohdista Ykköseen, hän korostaa nykyisen ryhmän kilpailukykyä sekä PK-35 Vantaan kanssa tehtävän yhteistyön tuomaa apua, mutta mainitsee myös, että joukkueen rakentamissuunnitelman mukaan on ryhmässä tilaa vielä parille erinomaiselle pelaajalle, jotka kykenevät vielä vahvistamaan nykyistä ryhmää Ykkösen koviin haasteisiin. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan kokeilemaan toimintaa joukkueessamme, ole yhteydessä päävalmentajaan.


   
Lisää uutisia
Esbo Bollklubb
«  Huhtikuu   »
Kategoriat