Naisten edustusjoukkueen harjoitusottelukatsaus
NaisetJulkaistu: 08.02.2021 00.00

Naisten edustusjoukkueen harjoitusottelukatsaus

Naisten Ykköseen valmistautuva edustusjoukkue on päässyt pelaamaan harjoitusotteluita tammikuussa koronarajoituksista huolimatta. Pelit on pelattu luonnollisesti ilman yleisöä.

21.11.2020 EBK – FC Espoo Laaksolahden jalkapallohalli 2-2 (1-1)

Ensimmäisessä harjoituspelissä teemana oli pelin avaaminen. Joukkue on uudistunut melkoisesti, joten tutustuminen on myös vielä kesken, joka osittain näkyi myös pelissä. Sovittuja asioita ei ihan vielä saatu siirrettyä peliin halutusti, mutta saatiin silti puserrettua kaksi kaunista maaliakin. Ensin Elisa Väisänen viimeisteli Miia Koppasen läpisyötöstä ja toisen maalin Selina Mustajoki upotti kaukolaukauksella ulkona pelanneen maalivahdin taakse.

24.1.2021 EBK – PKKU Laaksolahden jalkapallohalli 1-4

Joulun yli venyneen koronatauon jälkeen päästiin pelaamaan Ykkösessä ensi kesänä vastaan asettuvaa PKKU:ta vastaan. EBK:n teemana oli edelleen pelin avaaminen sekä pallonhallinta. Tämä tuotti nuorta ja ahkerasti liikkuvaa vierasjoukkuetta vastaan välillä hankaluuksia, mutta onnistumisiakin saatiin. Pelistä saatiin myös hyvä muistutus fyysisestä kovuudesta ja taistelutahdosta jota pelit tällä tasolla vaativat. EBK:n maali syntyi, kun Miia Koppasta rikottiin keskialueella. Miia antoi nopean vapaapotkun vastustajan ylhäällä olevan linjan taakse, jonne Sinna Suuriniemi karkasi ja viimeisteli hallitusti alakulmaan.

30.1.2021 VJS – EBK Aktia areena, Vantaa 1-3 (1-0)

Viime kausilta tuttua Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan osattiin odottaa tiukkaa ja tasaista vääntöä. Kylmässä hallissa pelatussa ottelussa EBK sai jo harjoitusten teemana ollutta pallonhallintaa toimimaan ensimmäisiä harjoitusotteluita paremmin. Varsinkin yläalueella pallon pitäminen omalla joukkueella onnistui jo aiempaa paremmin, kommentoi kaksi maalia viimeistellyt Miia Koppanen. Maalinteossa onnistui myös Elisa Väisänen.Joukkueen uusimmat uutiset