Naisten Ykkönen käynnistyy!
NaisetJulkaistu: 23.04.2021 00.00

Naisten Ykkönen käynnistyy!

Kysyimme joukkueen taustalla ahkeroivilta Juha Pylköltä, Arber Istrefiltä sekä Aimo Leppiseltä ajatuksia päättyvästä preseasonista sekä alkavasta sarjakaudesta.”Hieno juttu oli sarjanousu Ykköseen, joka mahdollisti harjoittelun, mikä muuten ei olisi ollut mahdollista moneen kuukauteen. Korona hankaloitti montaa asiaa kauteen valmistautumisessa. Harjoittelun myötä meille kuitenkin syntyi kohtuullisen hyvin valmistautunut joukkue alkavalle kaudelle”, kommentoi EBK:n puheenjohtaja sekä naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Juha Pylkkö. Pylkkö odottaa kauden alkamista jo kovasti. ”On hienoa päästä pelaamaan Ykköstä. Luotan joukkueeseen ja valmennukseen, niinpä uskon, että meille tulee mielenkiintoinen ja onnistunut kausi. Tulemme pelaamaan myös jatkossa Kansallista Ykköstä!”, Juha jatkaa kysyttäessä joukkueen tulevaisuudennäkymiä alkavalla kaudella.

Valmennustiimiin kuuluva Arber Istrefi sekä maalivahteja luotsaava Aimo Leppinen ovat molemmat olosuhteisiin nähden tyytyväisiä harjoittelukauteen ja optimistisia tulevaisuudesta. ”Hyvät fiilikset preseasonista ja treeneissä on näkynyt hyvää tekemistä. Pienistä harjoittelumääristä riippumatta on preseason hitsannut joukkuetta yhteen varsin hyvin. Harjoittelussa ollut hyvä tekemisen meininki ja harjoiteltuja asioita on näkynyt harkkapeleissä myös kentällä yllättävänkin hyvin. Myös yhteishenki joukkueessa vaikuttaa hyvältä. Tästä on mukava siirtyä tositoimiin ja työ jatkuu.”

”Erittäin luottavin fiiliksin tulevasta kaudesta sekä tulevista peleistä. Hyvä joukkuehenki joukkueessa, tullaan kääntämään tiukat pelit voitoiksi”, ennustaa Arber. ”Tuleva sarjakausi tulee olemaan jännittävä ja jokaisessa pelissä tulee menestyminen edellyttämään kaikilta itsensä likoon laittamista ja 100 % panosta joukkueen eteen. Helppoja pisteitä ei tulevalla kaudella ole jaossa, vaan ne on ansaittava kovalla työllä. Uskon, että hyvällä yhteishengellä ja kovalla tsempillä tulemme olemaan yllätysvalmis joukkue sarjassa”, miettii Aimo.


Joukkue matkustaa Rovaniemelle tänään perjantaina, peli alkaa lauantaina Rovaniemen keskuskentällä klo 13!

RoPS sijoittui viime kaudella sarjassa neljänneksi. EBK lähtee nousijajoukkueena haastamaan ennakolta vahvaa kotijoukkuetta iskukykyisellä nipulla. RoPS aloitti kautensa jo viime viikonloppuna ja pistetilikin on avattu 1-1 tasapelillä viime kauden päätteeksi liigakarsinnoissakin pelannutta VIFKiä vastaan. Huominen kohtaaminen on EBK:lle ensimmäinen ottelu nykymuodossaan pelattavassa Naisten Ykkösessä.

Säätiedotus lupaa pelipäivälle lumikuuroja ja muutaman plusasteen. Raikas ulkoilmaurheilukeli siis tiedossa.

Joukkueen instagramtililtä @ebknaisetedustus pääset seuraamaan ryhmän matkaa lähemmin.

Joukkueen uusimmat uutiset