Taival Naisten Futsal-Liigassa alkoi MuSaFutsalin vieraana
Julkaistu: 26.09.2022 11.05

MuSa – EBK 25.9.2022

Liiga-kausi korkattu vieraspelillä Porissa ja tuloksena 12–0 häviö. MuSa pääsi maalaamaan runsaasti maaleja EBK:n verkkoon viuhuvien vetojen ja hienojen yksilösuoritusten myötä, onneksi myös tolpat olivat useamman kerran EBK:n puolella. Lopputuloksesta voinee lukea, että MuSa:lla oli pelissä pallonhallinta ja EBK oli vastaanottaja, vaikka täysin yhtä päätyä peli ei ollutkaan. Ensimmäiset seitsemän minuuttia pysyimme vielä mukana pelissä ja peli kulki kentän päästä päähän, mutta ajassa 7:29 MuSan ensimmäinen veto painui verkon perälle. Tämän jälkeen EBK:n maaliverkot heiluivat tasaiseen tahtiin, kuusi ensimmäisellä ja kuusi toisella puoliajalla.

Vierasjoukkue EBK pelasi kuitenkin pelin isolla asenteella sekä uhrautuvasti hallitsevaa Suomen mestaria vastaan – jokainen pelaaja jätti kentälle kaikkensa, joten siitä iso kiitos kaikille pelaajille. Joukkueen sisäisen ottelun avausmaaliarvonta-kisan voittaja jäi vielä tässä ottelussa löytymättä, mutta seuraavissa matseissa pyritään satsaamaan siihen, että alkaa myös vastustajan verkot heilumaan. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin EBK:sta Marika Eerikäinen.

Peliä katsotaan analysoivasti varmasti jokaisen toimesta ja pyritään parantamaan tekemistä nousujohteisesti läpi pitkän kauden. Pelaajat ovat ehdottomasti sitoutuneita käynnistyneeseen kauteen ja joukkue tulee varmasti haastamaan liigan konkarijoukkueita, kun palaset alkavat loksahtelemaan kohdilleen uuden liigatulokkaan EBK:n osalta.

Seuraavaksi päästäänkin pelaamaan kotona, Espoon derby EBK-GFT. Ottelu pelataan torstaina 6.10. klo 19:30, Opinmäen Liikuntahallissa. Vielä kerkeät ostamaan kausikortin ennen kauden alkua ja lunastamaan samalla 3kk Ruutu+ koodin, lisätietoja pelaajilta ja taustoilta.