Kevätkarkelot Pojat 2015 turnaus 7.5 onnistunesti läpiviety
Julkaistu: 09.05.2023 19.55

Kevätkarkelot Pojat 2015 turnaus 7.5 onnistunesti läpiviety

Turnauksessa 15 vierasta ja 4 omaa joukkuetta. Siuntiosta, Sipoosta, Kirkkkonummelta, Tampereelta ja Helsingistä; valtaosa useammalla joukkueella. Yksi vieras myös koti Espoosta :). Kaikki järjestelyt toimivat ja saimme kiitosta osallistujilta. Ohessa yksi esimerkki:

Meiltä eiliseen EBK Kevätkarkeloihin osallistuneet kaksi Sibbo-Vargarnan joukkuetta haluaa kiittää teitä turnauksen järjestäjiä aivan erinomaisesta turnauksesta! Ilmapiiri kentällä oli hyvä ja kaikki turnausjärjestelyt olivat huolella mietittyjä. Aikataulut pitivät, kentällä kaikki toimi hienosti ja pelinohjaajat olivat ammattitaitoisia. Lapset pitivät oheisohjelmasta (arpajaiset etenkin olivat kova juttu) ja Keski-Espoon Urheilupuisto aurinkoisen sään keskellä tarjosi mahtavat puitteet tapahtumalle.

Myös turnauksen palkitseminen oli huolella mietitty aina kunniakirjoja myöten (niitä jaetaan nykyisin niin harvoin) ja turnauksen banderollit ja opastekyltit toivottivat osallistujat ja kannustusjoukot hienosti tervetulleiksi tapahtumaan.

Tulemme mielellämme turnauksiinne jatkossakin ja toivottavasti jossain vaiheessa kohdataan myös Sipoon viheriöillä.

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo