Pelaajasopimus #16 Valdrin Rashica
MiehetJulkaistu: 01.04.2024 14.45

Pelaajasopimus #16 Valdrin Rashica

Pelaajasopimus #16


Valdrin 'Vallu' Rashica EBK-paidassa tulevalla kaudella. Vallu on aiemmin toiminut joukkueessa Xhevdet Gelan apuvalmentajana kaudella 2022, joten puitteet ovat pallotaiturille tutut.

Kolmekymppisen Vallun pelaajatausta on huikea; FC Espoossa alkaneet pelit miesten sarjoissa jatkuivat Veikkausliigassa FC Lahden paidassa. Tämän jälkeen vuorossa kaudet ykkösen EIF;ssä ja viime kaudella avauksen runkomiehenä kakkosessa oman lohkonsa kautta ykkösliigaan nousseessa PK-35;ssä.

Tulevalla kaudella tämä pallovarma viihdyttäjä viilettää siis EBK;n riveissä, ja tulee aiheuttamaan vastustajan puolustuksille harmaita hiuksia. Poikkeuksellisen hyvin aikaa ja tilaa havainnoiva Vallu istuu hyökkäyspäässä moneen rooliin, ja pystyy pelaamaan käytännössä millä paikalla tahansa.


Pallo pysyy jalassa, eikä sitä kovin helpolla suojauksesta haeta. Syötöt piilotetaan hyvin, ja ne lähtevät tarkasti lähelle ja kauas. Laukaus on kova ja tarkka, joten peliväline osataan myös iskeä verkkoihin. Poikkeuksellinen yksilö, joka tullee nousemaan Keski-Espoossa nopeasti yleisön mieliin.

Vallun kummina toimii Pekkaniska Oy, joka tukee joukkuetta ottamalla kaksi kummipelaajaa. Pekkaniska Oy on henkilönostimia vuokraava yritys, joka on toimialallaan johtava brändi maanlaajuisesti. Täältä löytyy nostoapu kaikkiin pulmiin myös yksityispuolelle, joten ole rohkeati myyntiin yhteydessä, mikäli tarvetta henkilönostoille on.

Tervetuloa, Vallu 💙

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo