Pelaajasopimus #19 Tom Grönroos
MiehetJulkaistu: 01.04.2024 16.24

Pelaajasopimus #19 Tom Grönroos

Pelaajasopimus #19

Tom "Tomppa" Grönroos sinisissä kaudella 2024


Maalivahtikolmikon puuttuva palanen päästään nyt julkaisemaan, kun sopimus Tompan paluusta on allekirjoitettu.

Tomppa on tuttu EBKn maalinsuulta, sillä mies esitti huikeita otteita maalin suulla kaksi kautta sitten, ollessaan joukkueessa lainalla EIF;stä. Tomppa esiintyi kevätkauden otteluissa, mutta EIF kutsui miehen takaisin syyskierroksella. Siinä ajassa Tomppa ehti pelata itsensä kannattajien mieliin.


Karjaan kasvatti nousi BK-46;n riveissä edustuksen maalinsuulle, ja siitä matka vei EIF; organisaatioon, jossa pelejä kertyi vyölle kolmosen Akademissa, että ykkösen edustuksessa. Viime vuonna mies torjui lohkovastus FC Kirkkonummen riveissä 19 ottelussa täydet minuutit, ja nollasi EBK;n Keski-Espoossa kirvelevässä tappiossa.


Kissamainen maalivahti omaa maailmanluokan refleksit, ja onkin täten ilmiömäinen lähitorjuja, joka pystyy torjumaan niin jaloillaan kuin käsilläänkin. Pomppu on ilmava ja pelinluku sujuvaa, ja välillä harjoitusten pienpeleissä näyttää siltä, että palloa on mahdotonta saada maaliin.

Tompan sopimuksen myötä maalivahtiosasto on valmis, ja kova kolmikko on kasassa. Torjuntavastuusta tullaan käymään kovaa taistelua; ja niinhän sen kuuluu ollakin 💪

Tervetuloa takaisin, Tom 💙

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo