Julkaistu: 13.07.2020 00.00

Yleistä seuravarusteista

EBK seuratuotteiden ostaminen

Stadium ja EBK tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa!
Stadium on seuran virallinen varustetoimittaja. Yhdessä Stadiumin, seuran ja seuran virallisen varustemerkin, Adidas, kanssa olemme luoneet seuramalliston.

Seuratuotteiden ostaminen on nyt entistä helpompaa:

  • Stadium tarjoaa mahdollisuuden jokaiselle EBK jäsenelle tehdä ostoksia suoraan www.stadium.fi -sivustolla.
  • Joukkuetilaukset (esim. peliasut) tehdään joukkueenjohtajan tai varustevastaavan toimesta osoitteessa www.stadiumteamsales.fi

(Vanha stadiumteamsales.fi -nettikauppa on päivitetty uuteen ja nykyinen teamsales-sivusto on tarkoitettu seuralle ja joukkueenjohtajille/varustevastaaville.)

Stadium Team Sales -toiminnan kautta on mahdollisuus tehdä seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti sekä samalla kerätä bonusta seuran/joukkueiden tulevia varustehankintoja varten.

Yhteinen varustus on joukkueen yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden kannalta yksi olennainen tekijä.

Tarkempi ohjeistus luettavissa sivulla ”Seuratuotteet/Tilaaminen”.

Sovittaminen

Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Tilaa sovituskoot sähköpostitse osoitteesta teamsales.isoomena@stadium.fi, ja ilmoita sovitettavat tuotteet ja koot. Kun saat vastauksen, niin nimelläsi/joukkueen tiedoilla on valmiina sovituskassi noudettavaksi Stadium Iso Omenasta.

Seuramalliston tuotteita pääsee myös katsomaan ja sovittamaan Stadium Iso Omenan toimipisteessä.

Painatus ja sponsorilogot

Seuramalliston tuotteet toimitetaan aina seuran logolla painatettuna. Huomioithan, että seuralogo on laskettu suoraan tuotteen hintaan.

Team Sales tietää, miten seuravaatteet painatetaan ja seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen. Tarkempi ohjeistus sponsorilogoista ja erikoispainatuksista luettavissa sivulla ”Seuratuotteet/Tilaaminen”.

Toimitusaika

Yksittäistilauksien toimitusaika on noin 8 arkipäivää, joukkuetilauksille toimitusaika on 14 arkipäivää, siitä kun tuotteet ovat saapuneet Stadiumin keskusvarastolle.

Toimitus/nouto

Toimituksen voi valita kotiin, lähimpään Stadium-myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen.

Bonusta kaikista ostoista!

Joukkuehankinnoista Stadium maksaa 10% bonuksen. Bonukset maksetaan seuraavan vuoden helmikuussa joukkueen bonustilille josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin kyseisen vuoden joulukuuhun asti. Bonukset vanhenevat aina vuoden vaihteessa, täten bonuksia on hyvä käyttää joukkuetilauksiin vuoden alusta lähtien.

Lisäksi kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset kyseisen EBK:n joukkueen Team Stadium -tilille. Tue seuraasi linkittämällä jäsenyytesi https://www.stadiumteamsales.fi/support_your_club.

Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit). Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!

Lue lisää tue seuraasi mahdollisuudesta!

Tervetuloa Stadiumiin ja Stadium Team Sales jäseneksi!

Stadium asiakaspalvelu
Puhelin: 0753 252 200
info.fi@stadium.fi

Stadium Team Sales asiakaspalvelu
Puhelin: 020 144 108 09
info.teamsales@stadium.fi

Yhteystiedot Stadium Iso Omena

Piispansilta 11, 02230 Espoo
Puhelin: 020 7900 230
Aukioloajat:
Ma-pe: 10.00-21.00
La: 10.00-19.00
Su: 12.00-19.00

Team Sales - seuramyynti
Puhelin 020 7900 235 / 020 7900 238
teamsales.isoomena@stadium.fi