Kauden alkuun enää muutama viikko!
Julkaistu: 12.08.2022 11.26

Kauden alkuun enää muutama viikko!

Futsal Ykkösen sarjan käynnistyminen lähestyy!

Futsalkauden 2022-23 alku lähestyy jo kovaa vauhtia. EBK FS palaa takaisin Miesten Futsal-Ykköseen yhden kauden tauon jälkeen. Otteluohjelmien valmistuttua joukkueen valmennus on laatinut kausisuunnitelman, jonka avulla harjoittelusta saadaan systemaattisempaa. Joukkueen pre-season alkaa todenteolla maanantaina 29.8. Kirstin koululla. Tämän lisäksi joukkue harjoittelee perjantaisin Leppävaaran urheilutalolla. Kiinnostuneet testipelaajat voivat olla yhteydessä päävalmentaja Jyri Kauriaan (040 539 8796, ebkfutsal@gmail.com).

Joukkueen runko on säilynyt viime kauden nousujuhlista muuttumattomana, mutta tiedossa on ainakin kaksi laadukasta paluumuuttajaa. HIFK:ssa ja GFT:ssa pelannut pivot-pelaaja Leo Rautiainen sekä SoVosta tullut pohjapelaaja Eldar Mehinovic tuovat joukkueeseen kaivattua kokemusta. EBK FS tekee tulevalla kaudella yhteistyötä sekä Kakkosessa pelaavan EBK/Suvelan että seuran B-junioreiden kanssa. Tavoitteena on saada seuran talentit miesten mukaan vähintään harjoituksiin, mutta tietysti myös peleihin, mikäli kehityskäyrät niin osoittavat.

Ennen kauden alkua pelaamme 2-3 harjoitusottelua. Ensimmäinen näistä on GFT/U19-joukkuetta vastaan perjantaina 23.9. Opinmäen liikuntahallissa kello 20. Kotipelimme pelaamme Leppävaaran urheilutalolle, missä on myös tarjolla Marjon kanttiinin antimia. Futsal-Ykkönen starttaa lauantaina 8.10. vierasottelulla Joensuussa. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa lauantaina 15.10., kun turkulainen KF Kosova saapuu Leppävaaran urheilutalolle kello 15:15 alkavaan otteluun. Tervetuloa kannustamaan EBK FS voittoon!

Löydät koko Futsal-Ykkösen otteluohjelman täältä.

Seuraa meitä myös Instagrammissa (@ebkfs), niin pysyt ajan tasalla joukkueen käänteistä.

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo