Futsal-Ykkönen käyntiin lauantaina
Julkaistu: 04.10.2022 14.03

Futsal-Ykkönen käyntiin lauantaina

Miesten futsal Ykkösen kausi potkaistaan käyntiin tulevana lauantaina Joensuussa, kun EBK FS kohtaa paikallisen SC Riverballin. Joukkueet ovat kohdanneet useamman kerran Futsal-Ykkösessä viimeisen viiden vuoden aikana: keskinäiset ottelut ovat EBK:lle 4-1.

EBK FS on uudistunut viime kaudesta. Joukkue on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Kokemusta joukkueessa edustavat jo edellisellä kerralla Ykkösessä sinistä paitaa kantaneet Eemeli Ahvenniemi, Miftar Haljiti, Andres Salgado, Dhiaa Al-Shemari ja Jonas Zaknoun. Eldar Mehinovicilla, Leo Rautiaisella ja Leevi Sorsalla on vyöllään Ykkösen lisäksi otteluita Liigasta.

Edellisen kauden tavoin joukkueen tarkkailuosasto on tehnyt hyvää työtä ja tuonut useita seuran omia junioreita mukaan edustusjoukkueen toimintaan. Näin ollen on mahdollista, että lauantaina joukkue esittelee parketin puolella useampiakin Futsal-Ykkösen debytantteja. Vielä on mahdollista, että pelaajistossa tapahtuu pieniä muutoksia, mutta tällä hetkellä pelaajamme, jotka ovat ilman otteluita Futsal-Ykkösessä, ovat Muhamed Abdulle, Vilho Ackalin, Abdelkadir Haddouti, Bledar Kelmendi, Aleksi Leppinen, Ibrahim Mustafa, Emil Pahlman ja Joakim Puro.

Harjoituksissa olemme painottaneet puolustuksellisia asioita. Lisäksi joukkuetaktiset aspektit ovat olleet valmennuksen tärkeimpiä kehityskohteita. Toisaalta kuitenkin edelleen käynnissä oleva jalkapallokausi on verottanut jonkin verran aktiivisuutta tapahtumissa, mutta tämä puoli parantuu ensi viikon jälkeen.

Lähdemme Joensuuhun nälkäisinä ja innokkaina. Vaikka matka on pitkä, ovat nämä reissut niitä, missä yhteishenki hiotaan kuntoon. Tavoitteena on saada hyvä alku kauteen hakemalla täydet pisteet Itä-Suomesta!

Ottelua voi seurata livenä tästä linkistä (saattaa vaatia kirjautumisen).


Kuvassa juhlimassa Jonas Zaknoun (vas.), Abdelkadir Haddouti sekä Eemeli Ahvenniemi (@jennitiu).

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo